Barrett Massage & Healthcare
er et team af professionelle behandlere

Vi har mere end 20 års erfaring i massageordninger af høj kvalitet. Vi har fokus på at give jeres firma sunde medarbejdere med bedre trivsel, mindre sygefravær og øget energi/effektivitet. For at sikre jer den bedste effekt af behandlingerne er varigheden på en behandling 30 minutter.

Vi kender til erhvervslivets udfordringer og hverdagens rammer og derfor tilbyder vi meget fleksible massageordninger, som tilpasses det enkeltes firmas behov.

Historien om Massage & Barrett Healthcare

I december 2001 sagde jeg mit faste job op og sprang ud som selvstændig uden en eneste kunde. Jeg cyklede rundt i København med et Krak-kort i hånden og henvendte mig til mulige kunder.

Det gik hurtigt med at få den første kunde – en kunde som jeg er stolt over fortsat at have. Dermed var Barrett ­Massage & Healthcare en realitet.

Jeg fortsatte det opsøgende arbejde og anskaffede mig en ladcykel med speciallavet front, så der var plads til min massage­briks, når jeg skulle på kundebesøg.

Se side

I 2002 fik jeg mulighed for at leje mig ind på ­Marriott hotel, og det blev til Barrett Health Club. Nu var arbejdsdagene 9-21 mandag-­søndag, så der var behov for hjælp. Jeg ansatte min første massør, som i øvrigt stadig er ansat hos mig. Flere er siden kommet til, og i dag har jeg behandlere tilknyttet som massører, zoneterapeuter, akupunktører, ergoterapeuter m.m.

Da jeg sprang ud som selvstændig, var det ikke med hovedet, men med hjertet. ­Derfor indeholder mit logo også et hjerte.

Jeg lægger stor vægt på godt ”håndværk”, og for mig er det en gave, at kunne hjælpe andre mennesker. Det er dejligt, når en kunde fortæller, at hun var blevet hjemme fra arbejde, hvis ikke hun havde haft tid til behandling. En anden fortalte mig, at hendes medicinforbrug var halveret som følge af vores behandlinger.

Det er dejligt at vide, at vi er med til at nedbringe sygefraværet. Det er dog særligt rart, når vi kan se på det enkelte menneske, at vi gør en forskel.

Lotte