Stress er efterhånden blevet en tilstand rigtig mange stifter bekendtskab med i løbet af deres arbejdsliv. Det kan være virkelig indgribende i livet, og både privat og på arbejdspladsen kan det have store konsekvenser, især hvis det ender med en sygemelding.

Stress skyldes en for stor belastning over tid, og opstår ofte som kombination af flere faktorer og påvirkninger. Det er vigtigt at få hjælp, hvis belastningen har stået på længe, og det begynder at gå ud over dit velbefindende.

Har du brug for hjælp til enten at forebygge eller behandle stress, tilbyder vi tre forskellige forløb, som alle er individuelle samtaler. Samtalerne foregår enten online eller i naturen på Amager Fælled eller Amager Strand (ønskes andre lokationer i naturen tillægges der kørselstillæg)

Forebyggende: 3 samtaler a 60-75 min.

Til dig der kan mærke, at du har brug for at få konkrete redskaber til at forebygge stress. Eller til dig som har haft stress før, og har brug for en kort forløb til at komme tilbage i gode vaner ift. at forebygge stress.

”Slip af med din stress”-forløb: 8 samtaler a 60-75 min.

Til dig der mærker stresssymptomer , som ønsker et forløb, hvor du får konkrete redskaber til at komme af med din stress, forstå stress og arbejde med dig selv, så du også forebygge at det sker igen.

”Slip af med din stress”-forløb inkl. mindfulness: 8 samtaler a 90 min.
– heraf ca. 30 min. individuelt tilpasset mindfulness pr. gang.

Til dig der udover redskaber til at slippe af med din stress, har brug for guidning til at komme i gang med mindfulness, som skaber ro i hoved og krop. Programmet bliver individuelt tilrettelagt ud fra dine behov.

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 2944 7393 eller send en e-mail til kontakt@barrett-healthcare.dk og få mere ­information om priser og muligheder.